Energizons Solceller

Energizon anpassar alltid solcellsvalet efter önskemål och tillgänglig yta, här nedan kan ni se tre alternativ som finns att välja på. Vi hjälper er självklart att välja den solpanel som passar era förutsättningar bäst.
montera solceller linköping energizon batterier stödtjänster

Mono Black Frame 440W

Longis nya Hi-MO6 Scientist panel är utvecklad med den nyaste tekniken vilket gör den till en av de mest högeffektiva solpanelerna på marknaden.

montera solceller linköping energizon batterier stödtjänster

Mono All Black 430W

Jinkos högeffektiva solpanel med långa garantier är utvald som alternativ hos Energizon för dess höga prestanda och starka säkerhet.

montera solceller linköping energizon batterier stödtjänster

N-type All Black 495W

För de större taken kan denna högeffektiva solpanel från DMEGC vara aktuell. Den snygga designen i helsvart gör den estetiskt försvarbar på alla tak.

Solceller för alla typer av fastigheter

Energizon har lösningar för alla olika behov, oavsett vilken typ av fastighet ni har. Läs mer här nedan om er fastighetstyp eller hör av er via kontaktformuläret för att få veta mer om hur vi arbetar med just er typ av fastighet.

Privatperson

Med solceller på er privatvilla, sommarhus eller extrafastighet kan ni göra om dina elkostnader till en inkomst. Med det gröna teknik-avdraget för solceller på 20% och 50% för batterier blir investeringen ännu bättre och med lägre återbetalningstid.

Företag

Solceller på er företagsfastighet kan minska era månadskostnader för el med upp till 100%.

Med batterilösningar kan ni även optimera er användning under arbetstid. Vi hjälper er med smarta tjänster att optimera er användning.

BRF

Bostadsrättsföreningar kan installera solpaneler för att skapa mer attraktiva bostäder och minska sina elkostnader. Även batterilösningar går att implementera här för att täcka de aktiva timmarna när de boende använder som mest energi. 

Förutsättningslöst intresse

Med knappen nedan kan ni intresseanmäla er fastighet för att få prata med någon av våra energirådgivare som kan hjälpa er att förstå vilken investering som är bäst för er fastighet.

Solceller i fyra enkla steg.

Så här går processen till från intresseanmälan till färdig installation. 

Kontakt

Skicka in er intresseanmälan eller kontakta oss via telefon. Tillsammans går vi igenom era förutsättningar och behov.

Hembesök

Vår solenergirådgivare använder sig av erfarenhet och den senaste tekniken för att skräddarsy den bästa lösningen för er.

Installation

Vi håller i alla delar av installationen. Våra installatörer är utbildade, certifierade och säkrade via egenkontrollprogram.

Avlämning

Ni erhåller all information kring ert solkraftverk i form av dokument och ett fysiskt avlämnande där alla era frågor besvaras.

Kontaktformulär

Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om solceller eller tar fram en kostnadsfri offert.
Namn Telefon E-post Meddelande Skicka in